Vă anunțăm cu entuziasm că de astăzi începe a doua etapă a înscrierilor pentru Swimathon, cea dedicată înotătorilor. Până pe 6 iunie, aceștia trebuie să își aleagă cauza care îi motivează și pentru care vor să înoate. Prin urmare, îi invităm pe cei pasionați de înot să se înscrie scrie pe platforma online pusă la dispoziție. Astfel, vom transforma lungimile de bani în resurse financiare pentru a susține inițiativele ieșene.

Împreună cu înotătorii, inițiatorii proiectelor trebuie să adune cât mai mulți susținători care să contribuie cu o sumă de bani la alegere pentru fiecare lungime de bazin parcursă.

Mai mult decât atât, anunțăm că rămâne deschisă în continuare și secțiunea dedicată înscrierii inițiativelor sau cauzelor cu impact în comunitate și pentru care se dorește mobilizarea de fonduri. Însă, doar până pe 6 iunie!

Vino la Swimathon! Tu poți face valuri pentru proiectul în care crezi și îl poți transforma în realitate!