2013

 

Pentru a vedea cum s-a desfăşurat evenimentul, poze, impresii şi sume, poţi vizualiza acest raport de evaluare pentru Swimathon Iaşi 2013. L-am făcut cât mai viu şi colorat pentru a transmite energia pozitivă pe care evenimentul şi participanţii au transmis-o.

Îţi place?

 

Vineri, 5 iulie, între orele 16:00 şi 21:00, la Ștrandul Municipal Iași, 164 de înotători ieșeni - persoane publice, reprezentanţi ai instituţiilor sau companiilor locale, precum şi ai mediului ONG au participat la cea de-a doua ediție locală a Swimathon, competiție de înot dedicată strângerii de fonduri pentru proiectele ieşene.

Ne-am bucurat de prezenţa a 164 de înotători începând cu vârsta de 6 ani care au înotat 1502 lungimi de bazin (75,1 km) şi de susţinerea a 986 de ieşeni a căror contribuţii angajate însumează aproximativ 62.000 lei. Îi felicităm pe toţi cei care s-au implicat activ în această ediţie şi îi invităm pe susţinători să realizeze contribuţia pentru care s-au angajat până sâmbătă, 13 iulie. Ulterior mobilizării contribuţiilor, vom ţine la curent donatorii asupra rezultatului şi impactului obţinut de cele 12 cauze participante la Swimathon Iaşi 2013.

Swimathon s-a desfăşurat în 4 intervale orare de înot, în care au fost oferite câte 4 premii. „Ne bucurăm că am avut ocazia să participăm la Swimathon Iași pentru a susține cauza copiilor din centrul social Căsuța dintre Coline. Datorită celor 49 de ture de bazin înotate sâmbătă de cei doi voluntari, am reușit să strângem peste 10.700 de lei și să ne calificăm pe primul loc atât la numărul de bazine realizate cât și la numărul de susținători. Aceste fonduri vor fi folosite pentru a crea condiții de viață mai bune celor 33 de copii și pentru a organiza activități de socializare și integrare în familie la final de săptămână. Peste 100 de susținători, angajați și colaboratori Provident, au fost, vineri, alături de cei doi înotători la Ștrandul Municipal. Împreună am făcut valuri pentru a transforma în realitate visul acestor copii”, a declarat Romina Roșu, coordonator programe CSR al Provident Financial România. Provident Financial România a câştigat premiul pentru cea mai tare galerie şi cea mai mare sumă mobilizată, categoria companii/ entităţi.

Tot în zona de companii, în următoarele intervale orare au câştigat cea mai mare sumă mobilizată Focality, Continental Automotive Romania SRL şi SOFTVISION.

„Swimathon ne-a demonstrat şi anul acesta că se poate, că oamenii se mobilizează atunci când rezonează cu o cauză! În cazul nostru, al Fundaţiei Bethany, am avut alături ca înotători dar şi ca susţinători oameni minunaţi care au înţeles că problemele copiilor cu dizabilităţi nu sunt doar ale lor şi ale familiilor lor, că implicându-ne fiecare din noi câte puţin le putem oferi şansa unei vieţi mai bune. Cu ajutorul acestor oameni am reuşit să mobilizăm cea mai mare sumă de bani atât la categoria echipelor formate din persoane fizice, cât şi la companii, bani ce vor reprezenta un sprijin important în oferirea de servicii gratuite de recuperare pentru copiii cu dizabilităţi care vin la noi la centru. Le mulţumim tuturor!” Georgiana Vieru, coordonator PR & Fundraising Fundaţia Serviciilor Sociale Bethany.

Echipa Bethany Team a câştigat cea mai mare sumă mobilizată categoria persoane fizice în intervalul doi de înot, urmată de echipa Blue Team a Fundaţiei Iosif şi de Red Team a Asociaţiei Salvaţi Copiii Iaşi. În primul interval de înot a câştigat echipa Ştiucile.

„Să inspiri. Nu aer. Oameni. Așa a fost și Swimathon pentru mine - așa au fost oamenii care au organizat acest minunat eveniment, colegii și voluntarii Salvați Copiii Iași, echipele Red Team și Service Above Self ce au făcut valuri cu intenție și cu bucurie pentru „Fiecare copil contează!” - inspirație pentru suflet, inspirație pentru a face lucrul bun și de-a rosti cuvântul frumos, inspirație pentru recunoștință, pentru amintiri frumoase și acțiuni nobile. Și multă emoție... de la tălpi până la gene.” Ioana Nistor - angajat Salvați Copiii Iași, participant în galeria câştigătoare Swimathon Iaşi.

Printre galeriile câştigătoarea s-au aflat şi Provident Financial Romania, Bethany Team & Focality şi Continental Automotive Romania SRL. Cele mai bune echipe înotătoare au fost AIESEC Iaşi în primul interval de înot, Keep Moving a Club Moving, care au cedat premiul echipei Chill Bill, Continental Automotive Romania SRL şi SOFTVISION.

„Deoarece ne pasă și suntem activi, ne propunem să ne implicăm acolo unde simțim că putem face o diferență. Prin participarea la Swimathon am simțit că aducem problemele din comunitate în atenția oamenilor și că le-am stârnit curiozitatea de a afla mai multe și de a-și da seama de semnificația unei contribuții, indiferent de valoarea ei. Participarea la Swimathon a fost o experiență foarte frumoasă. Ne-am simțit foarte bine în cadrul evenimentului, atmosfera a fost revigorantă, galeria Continental a fost alături de noi atât cu donații cât și cu încurajări de pe marginea bazinului și ne-au motivat să înotăm cele 57 de ture pentru cauza noastră. Suntem mulțumiți că am putut face ceva care ne place și în același timp să ajutăm niște copii care doresc să studieze. Mulțumim tuturor celor care s-au implicat în susținerea proiectului Fondul de Burse prin intermediul echipei Conti Swim Team, celor care au avut încredere în noi și ne-au susținut în sprijinirea performanței acestor tineri’’, au susținut membrii echipei Conti Swim Team, a companiei Continental Automotive Romania SRL.

Pentru a mobiliza fonduri din comunitate, la Swimathon Iaşi au participat 7 ONGuri ieșene - AIESEC Iași, Asociația Mai bine, Fundația Iosif, Fundația Serviciilor Sociale Bethany, Fundația Solidaritate și Speranță, Asociația Salvați Copiii Iași, Asociația C.O.N.-TOUR - și o inițiativă - Colegii lui Ștefănuț, iar Fundația Comunitară Iași a mobilizat contribuţii pentru Fondul de Burse, Fondul Ideile tale schimbă Iașul, Programul YouthBank și Programul Club IQ (Iaşi).

Galeria foto din ziua evenimentului poate fi găsită pe pagina oficială de Facebook a evenimentului. 

sumemobilizate

lungimi-inotate

Swimathon Iaşi premiază implicarea în comunitate!

Fie că eşti înotător sau susţinător noi te premiem pe 5 iulie, la Ştrandul Municipal Iaşi, începând cu ora 16.00. Vino şi tu!

Ce trebuie să faci? Află de aici:

premiu cea-mai-mare-suma-mobilizata-companii

premiu cea-mai-mare-suma-mobilizata-pers-fiz

 

premiu cea-mai-buna-echipa-de-inotatori

 

premiu cea-mai-buna-galerie

Ai 12 cauze importante pentru comunitatea ieşeană din care poţi alege să susţii cea care este mai aproape de sufletul tău. Contribuţia ta, oricare ar fi, contează!

 

Poster-pentru-sustinatori

Nu reușești să îți imaginiezi cum arată evenimentul Swimathon? Urmărește filmulețul de mai jos și simte atmosfera pozitivă pe care o vei trăi pe propria piele la Swimathon Iași 2013.

Vino, vineri, pe 5 iulie, la Ștrandul Municipal Iași, începând cu orele 16.00.

 

More Articles...

Page 1 of 2


Warning: Illegal string offset 'active' in /home/r46536fund/public_html/swimathon/old/templates/swim_iasi/html/pagination.php on line 92
Start
Prev
1