2012

Zilele de 6-7 iulie au adus o premiera pentru miscarea de fundatii comunitare. Trei orase inscrise in miscare: Cluj, Iasi si Tg. Mures au desfasurat simultan evenimentul de strangere de fonduri Swimathon.

Swimathon-ul national a insemnat 43 de proiecte pentru care peste 350 de inotatori au reusit sa faca 3.896 ture de bazin. In total au fost mobilizati aproximativ 138.000 lei in angajamente de plata.

Read more...

Beatrice Manea a venit la Swimathon Iasi pentru a sustine cauza Asociatiei Romane Anti SIDA, organizatie din care face parte. Pentru ea, Swimathon a fost dovada ca tot mai multa lume a inceput sa creada in puterea pe care fiecare dintre noi o are de a schimba viata altora.

Read more...

Putini sunt cei care se gandesc ca, facand voluntariat si ajutandu-i pe ceilalti, isi fac de fapt un bine lor insisi. Nicu Enache, inotator la Swimathon Iasi, este unul dintre acei oameni care si-au construit caracterul prin proiectele de voluntariat in care s-au implicat. Acelasi lucru l-a motivat sa vina si la Swimathon. La Iasi, tanarul student de 20 de ani a inotat pentru Upside Down, un proiect care isi propune sa creeze un atelier de confectii din materiale reciclate. Mai exact, este vorba despre diverse obiecte facute din resturi de tetrapack, textile si cauciuc, realizate de persoane defavorizate. Astfel, proiectul aduce un beneficiu si mediului, dar si persoanelor care au nevoie de un loc de munca.

Read more...

Catalin are 25 de ani si a venit la Swimathon Iasi in calitate de sustinator al organizatiei Atelierul Parintilor. Proiectul pe care l-a inscris organizatia in cadrul competitiei vrea sa ofere educatie non-formala si calificare profesionala pentru femeile din Centrul Maternal Iasi. El a decis sa sustina financiar acest proiect deoarece crede foarte mult in puterea educatiei.

Read more...

La cei 12 ani ai sai, Caty este cea mai tanara inotatoare de la Swimathon Iasi. In loc sa se joace sau sa stea cu prietenii, ea a venit la Swimathon ca sa faca un bine  pentru alti copii, mai putin norocosi decat ea. Caty a inotat pentru mamele din Centrul Maternal Iasi si pentru copiii lor. Chiar daca este prea mica pentru a intelege cum functioneaza un proiect comunitar, stie ca exista si oameni care au nevoie de o mana ajutor.

Read more...

More Articles...

Page 1 of 6


Warning: Illegal string offset 'active' in /home/r46536fund/public_html/swimathon/old/templates/swim_iasi/html/pagination.php on line 92
Start
Prev
1