*In completarea chestionarului, va rugam sa nu folositi diacritice.

Bună și felicitări!

Ești pe cale de a da forță valului Swimathon și a contribui la reușita înotătorului și proiectului pe care îl susții! Dacă vrei să știi mai multe despre ce înseamnă să fii susținător intră aici
2 lucruri importate:

  • Datele de contact vor fi folosite de Fundația Comunitară Iași pentru a îți oferi informații despre impactul donației tale la Swimathon și vor fi transmise în același scop către ONG-ul/ Grupul de inițiativă pe care îl susții.
    Datele NU vor fi transmise unei alte părți decât cu acordul tău;
  • Pentru a valida angajamentul tău de plată, trebuie să completezi toate câmpurile din acest formular:

Nume:

Prenume:

Adresa de email:
Telefon:
Doresc să susțin: sau
Doresc să contribui cu suma de: Suma fixă de (minim 15 lei) - dacă nu vrei să oferi o sumă pe fiecare lungime de bazin înotată
SAU
sa scrie tu altă sumă LEI pentru fiecare lungime de bazin înotată în cadrul celor 60 minute alocate echipei pe care o susții în cadrul competiției


Doresc ca implicarea mea sa fie facuta publica: DA
NU
Un înotător din echipă este prietenul tău?
Spune-ne cine este, pentru a-l putea felicita:

Optiuni de plata:

Prin bancă, în contul RO14RNCB0178127673670001, deschis la BCR Sucursala Al. I. Cuza, Iași – cu mențiunea echipei sau proiectului susținut. Codul fiscal este 30253005.

Plata în numerar – se poate efectua la sediul Fundației Comunitare Iași sau în cadrul evenimentului.

Plata online cu cardul.

Antispam
Introdu codul din imaginea alturata:

Acest formular reprezintă un angajament de plată. Pentru buna desfășurare a proiectului susținut mă angajez să fac plata contribuției mele până pe 10 iulie 2016.

Prin completarea prezentului formular, sunt de acord sa se retina 10% din suma cu care sustin inotatorul/ organizatia, pentru acoperirea costurile operationale.

Fundaţia Comunitară Iaşi este înregistrată la Autoritatea Naţională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal cu nr. 25716 în baza Legii 677/2001.