Ines Dumitriu

Ines Dumitriu

Susține și tu!

9.00900900901%
Suma
50 LEI
Obiectiv
555 LEI

Nume ambasador fundraiser:

Ines Dumitriu

Proiect
Fondul de Burse Fundatia Comunitara Iasi

De ce vreau să fiu ambasador fundraiser:

În septembrie 2015, am decis să „adopt” un bursier al Fundației Comunitare Iași. Pe George, mai exact. Și, după ce am făcut această decizie, o multitudine de evenimente minunate au apărut în viețile noastre.

La prima ședință de consiliere pe Fondul de Burse, pe care am avut-o cu Ana Aurelia Băianu, am primit taskul de a continua, după cum simt eu, o serie de fraze începute de ea. Una dintre ele începea așa: „Noi doi...”. Continuarea mea a fost „... vom face lucruri mărețe împreună”.

Habar n-am avut atunci de ce am scris așa, însă la finalul anului trecut a venit și răspunsul: împreună cu George, am lansat o carte. Mai exact, eu am scris-o iar el a interpretat-o, prin ochii lui de copil, și a făcut ilustrațiile din interior.

S-au schimbat multe lucruri la el, de când ne-am văzut prima oară și până acum și îmi place să cred că o părticică mică-mică-mică se datorează și relației noastre.

Pe George îl voi susține în continuare, independent de skill-urile mele - existente sau inexistente - de fundraiser. Totuși, la Swimathon mi-am propus să strâns 555 lei pentru bursa lui.

Sustinatori

Anonim
Donații:  Suma fixă  50 LEI
Proiect:  Fondul de Burse
Echipa:  Ines Dumitriu