Lucrurile se mişcă.
Dacă faci valuri

 

Pe 2 iulie, la Ștrandul Municipal Iași

De 5 ani, proiectele tale trec la următorul nivel, prin cel mai mare eveniment de fundraising prin înot, din România. Liber-vânători și liber-culegători de resurse fac casă bună cu visătorii. Când se declanșează valul Swimathon, se deschide Iașul. A avea înseamnă a dărui, iar ieșenii dăruiesc ca să aibă experiența pe care le-o promite proiectul tău.

Faci mai mult decât să strângi fonduri pentru ideea ta. Îți transformi cunoștințele în prieteni și necunoscuții, în susținători. Ieși în largul Iașului și cucerește-l cu proiectul tău!

Fii Cuceritor, Liber-Vânător sau Liber-Culegător de resurse și fă să se întâmple în Iași exact ceea ce îți dorești! Vara asta, nimic nu-i mai cuceritor decât să participi la Swimathon.

Numār culoare 60 Culoare rāmase libere 2
00
zile
00
ore
00
minute
00
secunde
  

ÎNSCRIE UN PROIECT

Fii Cuceritorul Iașului!

 

ÎNOATĂ

Fii Liber-Vânător de resurse și înoată pentru victoriile din vara asta!

 

SUSȚINE

Fii Rezervor de Resurse și oferă-ți realitatea de care vrei să ai parte în Iași!

24 de proiecte cu impact social au fost înscrise pentru Swimathon 2015, ediția a IV-a, eveniment organizat de Fundația Comunitară Iași. Ieșenii care vor să susțină unul dintre aceste proiecte se pot înscrie ca înotători sau ambasadori, până pe 18 mai


Swimathon este cel mai mare eveniment local de crowd-funding, deghizat sub forma unei competiții de înot. Evenimentul va avea loc în data de 4 iulie, la Ștrandul Municipal Iași

Dintre cele 24 de proiecte înscrise pentru Swimathon 2015, 6 inițiative își propun să sprijine educația alternativă, performanța academică și dezvoltarea personală prin exersarea pasiunilor


Proiectul Prietenii Fundației Comunitare Iași își propune să dezvolte programele de sporire a calității vieții comunitare

3 proiecte vin să dezvolte comunitatea artistică ieșeană

4 proiecte sunt destinate prevenirii abandonului școlar: 


5 proiecte vin în întâmpinarea nevoilor tinerilor din mediile defavorizate: 


Proiectul Înger Patruped este coordonat de Asociația Angel Dog Satu Mare, care își propune să dreseze un câine-ghid pentru o profesoară nevăzătoare din Târgu Frumos. 

3 proiecte vin în sprijinul copiilor din Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii, „Sfânta Maria” din Iași: 


Ieșenii pot alege oricare dintre cele 24 de proiecte și, împreună cu prietenii saualături de colegii de serviciu, vor înota în ziua evenimentului pentru proiectul în care cred. 

Prin activarea propriilor rețele de susținători, înotătorii din echipele de prietenivor face crowd-funding pentru a strânge cel puțin 2000 de lei, sumă pe care o vor dona pentru susținerea proiectului preferat. 

Echipele formate din colegi de muncă vor sprijini proiectele alese cu cel puțin 3000 de lei, implicând în campaniile de fundraising companiile pentru care lucrează. Acestea pot face matching, dublând sau triplând suma adunată de angajați, sau pot dona, prin sponsorizare, suma cu care angajații vor să sprijine un proiect. 

Oricine se poate înscrie ca înotător până pe 18 mai, singur sau împreună cu o echipă deja formată, completând formularul disponibil pe site-ul oficial Swimathon. 

Ambasadorii nu vor înota, însă se vor angaja să sprijine, la rândul lor, prin evenimente de crowd-funding, un proiect în care cred. Ieșenii care vor să devină ambasadorii unei cauze cu care rezonează se pot înscrie aici

Anul trecut, la Swimathon s-au înscris 16 proiecte locale, care au mobilizat peste 120.000 de lei, prin participarea a 1482 de donatori unici.

Toți cei care văd realitatea așa cum ar putea să fie, iar nu cum este, începînd de astăzi, 24 martie, sînt cu entuziasm încurajați să se apuce de visat cu cap și coadă. Pentru că anul acesta, Swimathon 2015 este rampa de lansare a tuturor proiectelor personale și sociale care au stat în sertar din pricina lipsei de fonduri.

Pentru aceia dintre noi care văd la tot pasul soluții - ONG-uri, grupuri de inițiativă, creativi, inovatori, oameni cu visuri mari, cu spirit de antreprenoriat și pasiuni arzătoare – am deschis sezonul înscrierii proiectelor la Swimathon 2015.

Pentru mai multe detalii citește regulamentul de înscriere. De asemenea, ne poți contacta la elena.racu@fundatiacomunitaraiasi.ro sau 0720.039.054.

Citește rezultatele aduse de Swimathon 2014 sau urmărește acest clip

Page 7 of 7


Warning: Illegal string offset 'active' in /home/r46536fund/public_html/swimathon/old/templates/swim_iasi/html/pagination.php on line 92
7
Next
End