Lucrurile se mişcă.
Dacă faci valuri

 

Pe 2 iulie, la Ștrandul Municipal Iași

De 5 ani, proiectele tale trec la următorul nivel, prin cel mai mare eveniment de fundraising prin înot, din România. Liber-vânători și liber-culegători de resurse fac casă bună cu visătorii. Când se declanșează valul Swimathon, se deschide Iașul. A avea înseamnă a dărui, iar ieșenii dăruiesc ca să aibă experiența pe care le-o promite proiectul tău.

Faci mai mult decât să strângi fonduri pentru ideea ta. Îți transformi cunoștințele în prieteni și necunoscuții, în susținători. Ieși în largul Iașului și cucerește-l cu proiectul tău!

Fii Cuceritor, Liber-Vânător sau Liber-Culegător de resurse și fă să se întâmple în Iași exact ceea ce îți dorești! Vara asta, nimic nu-i mai cuceritor decât să participi la Swimathon.

Numār culoare 60 Culoare rāmase libere 2
00
zile
00
ore
00
minute
00
secunde
  

ÎNSCRIE UN PROIECT

Fii Cuceritorul Iașului!

 

ÎNOATĂ

Fii Liber-Vânător de resurse și înoată pentru victoriile din vara asta!

 

SUSȚINE

Fii Rezervor de Resurse și oferă-ți realitatea de care vrei să ai parte în Iași!

Odată cu Swimathon, ieșenii încep să simtă gustul unuia dintre cele mai sănătoase curente sociale din ultimii 50 de ani. Este vorba despre practicarea actelor de generozitate care schimbă lumea.  Curentul accelerat prin dezvoltarea filosofiilor open-source și do-it-yourself a primit în urmă cu puțin timp numele de „giftivism”. Simbioza dintre „dar” („gift”)  și „activism”  creează noi stiluri de viață, bazate pe „sharing-ul radical”.  Nenumărate rețele sociale fac astăzi ca totul să poată fi „împărțit colaborativ”,  de la obiecte, alimente, spații de locuit și mijloace de transport,  la sarcini de muncă și proiecte sociale sau personale.

Swimathon este cel mai efervescent eveniment care ne conectează la spiritul „giftivism”.  E un prilej să experimentăm impactul pe care-l avem atunci când alegem să fim generoși, după cum ne amintește și Spitalul Providența. „Lucrurile frumoase se întâmplă atunci când oamenii dăruitori își unesc puterile pentru a împlini un scop în care ei cred cu adevărat. Spitalul Providența susține Swimathon deoarece credem în valoarea proiectelor înscrise în competiție și în schimbările pe care acestea le vor aduce în comunitatea ieșeană. Împreună putem face lucruri frumoase!”

Responsabilitatea socială intră, așadar, în stilul nostru de viață, iar Swimathon este, poate, cea mai curajoasă platformă unde responsabilitatea socială corporatistă se întâlnește cu responsabilitatea socială individuală, unde organizațiile non-guvernamentale, corporațiile și indivizii interacționează într-un mod distractiv pentru îmbunătățirea vieții tuturor ieșenilor.

A fi responsabil social înseamnă, atât pentru indivizi, cât și pentru organizații, să acționeze cu grijă, astfel încât să însănătoșească mediul natural, cultural, social și economic.

Swimathon este o platformă care permite responsabilității individule să înflorească. Cauzele înscrise sunt lansate în universul local de către organizații non-guvernamentale sau de grupuri de persoane cu inițiativă. Susținătorii care le trasează drumul de la stadiul de proiect la stadiul de realitate sunt indivizii care găsesc, astfel, ocazia de-a se implica în dezvoltarea socială.

Implicarea lor este de cele mai multe ori declanșată și sporită de responsabilitatea socială a companiilor în care lucrează. Acestea le trezesc interesul față de prilejurile semnificative de participare și le oferă totodată un cadru în care să se poată implica eficient.

Let’s Move este o astfel de companie, care a decis să sprijine dezvoltarea comunitară în Iași și să participe la dezvoltarea responsabilității sociale individuale în capitala Moldovei. „Ne bucurăm tare mult că luăm parte la cel mai mare eveniment local de crowd-funding, purtând pălăria de sponsor. Am decis să ne implicăm deoarece ne place să susținem inițiativele valoroase pentru societate, dar și proiectele ce vin cu un suflu nou și cu dorința de schimbare în bine”.

Impactul lor și al celorlalte companii care au ales să fie în mod activ responsabile social se va măura prin creșterea responsabilității sociale individuale, în Iași. Cu Swimathon pornește unul dintre cele mai puternice valuri ale implicării.

Swimathon este un fenomen internațional care a dat naștere unor povești motivaționale peste care nu putem sări. În bazinele Swimathon din toată lumea s-a văzut că oamenii sunt în stare să facă imposibilul, atunci când se lasă însuflețiți de-o cauză bună.

Am desenat un ghid ca un infografic, pe înțeles și cu poze, în care se pot vedea o mulțime de metode distractive de fundraising. Răsfoiți-l ca să vedeți eroii în compania cărora ne aflăm și ca să vă aprindeți imaginația cu fapte bune!

Curaj! Ne vedem în bazin!

 

Ghid de fundraising

galerii

Am dat startul etapei de înscriere a susținătorilor!

A fi susținător înseamnă să sprijini financiar una sau mai multe dintre echipele care vor înota pe 4 iulie la Ștrand. Poți alege să oferi o sumă de bani pentru fiecare lungime de bazin parcursă de echipă sau o sumă fixă, indiferent de numărul de lungimi de bazin parcurse. Plata poate fi făcutăonline, în timpul evenimentului, prinbancă(în contul RO14RNCB0178127673670001, deschis la BCR Sucursala Al. I. Cuza, Iași – menționând echipa sau proiectul susținut) sau înnumerar(la sediul Fundației Comunitare Iași).

Farmecul și energia evenimentului pleacă de la puterea comunității de a se mobiliza și de a mișca lucrurile în Iași. Acesta este motivul pentru care suma minimă pe care un susținător o poate oferi este de 10 lei, dar și motivul pentru care încurajăm un număr cât mai mare de oameni să se implice, oferind o sumă confortabilă pentru ei. 

Pentru a deveni susținător, trebuie să intri pe site-ul oficial și să completezi formularul de înscriere (angajamentul de plată), până în ziua evenimentului. 

Se va înota pentru 24 de proiecte

Swimathon 2015 reunește 24 de cauze locale, care urmăresc să sporească calitatea vieții urbane, investind în artă, educație și pasiuni sau contribuind la egalitatea de șanse a grupurilor vulnerabile. Mai multe detalii despre proiectele înscrise anul acesta găsești aici.

Până acum, 6 ambasadori și 39 de echipe de înotători s-au înscris pentru a spijini proiectele. Înscrierea echipelor de înotători va continua până la epuizarea celor 50 de culoare de înot. 

 

 

More Articles...

Page 6 of 7


Warning: Illegal string offset 'active' in /home/r46536fund/public_html/swimathon/old/templates/swim_iasi/html/pagination.php on line 92
6