Lucrurile se mişcă.
Dacă faci valuri

 

Pe 2 iulie, la Ștrandul Municipal Iași

De 5 ani, proiectele tale trec la următorul nivel, prin cel mai mare eveniment de fundraising prin înot, din România. Liber-vânători și liber-culegători de resurse fac casă bună cu visătorii. Când se declanșează valul Swimathon, se deschide Iașul. A avea înseamnă a dărui, iar ieșenii dăruiesc ca să aibă experiența pe care le-o promite proiectul tău.

Faci mai mult decât să strângi fonduri pentru ideea ta. Îți transformi cunoștințele în prieteni și necunoscuții, în susținători. Ieși în largul Iașului și cucerește-l cu proiectul tău!

Fii Cuceritor, Liber-Vânător sau Liber-Culegător de resurse și fă să se întâmple în Iași exact ceea ce îți dorești! Vara asta, nimic nu-i mai cuceritor decât să participi la Swimathon.

Numār culoare 60 Culoare rāmase libere 2
00
zile
00
ore
00
minute
00
secunde
  

ÎNSCRIE UN PROIECT

Fii Cuceritorul Iașului!

 

ÎNOATĂ

Fii Liber-Vânător de resurse și înoată pentru victoriile din vara asta!

 

SUSȚINE

Fii Rezervor de Resurse și oferă-ți realitatea de care vrei să ai parte în Iași!

 

Inscriere susținatori

Echipele de Liber-Vânători de Resurse s-au angajat deja să facă fundraising ca să pună pe roate planurile Iașului. Acum e rândul tău! Până pe 2 iulie, în ziua galei Swimathon, când ieșenii vor înota în numele proiectelor pe care le sprijină, înscrie-te ca Susținător.

În felul ăsta, creezi realitatea ieșeană și devii, în mod oficial, Rezervor de Realitate! Alege o echipă de înotători și donează pentru cauza în care aveți cu toții încredere. Anul acesta, poți acționa pentru Educație, Cultură, Egalitate de Șanse și Dezvoltare Comunitară!

Vara trecută, peste 1200 de ieșeni au generat 22 de realități mai bune și mai vesele pentru Iași. Împreună, au donat aproape 175.000 de lei ca să facă din locul în care trăiesc, un oraș pe gustul lor. Acum, începem din nou să îmbunătățim Iașul! Te înscrii ca Susținător și, împreună, generăm un Iași cu oameni mai împliniți și mai energici!

inscriere inotatori

 

Începând de astăzi, 14 aprilie, și până pe 19 mai se întinde perioada alianțelor. Cuceritorii și-au înscris proiectele la Swimathon Iași 2016. 50 de culoare de luptă în bazinul Ștrandului Municipal pot fi rezervate până pe 19 mai, de contingentele care schimbă realitatea orașului! Liber-Vânătorii de Resurse și Liber-Culegătorii de Resurse sunt chemați să se alieze cu un Cuceritor și să înceapă campaniile de îmbogățire a realităților Iașului!

Strategie pentru Liber-Vânătorii de Resurse:


1.
Alegi un Cuceritor, după planul lui de-a schimba Iașul. Un plan bun trebuie transformat în realitate.

2. Faci echipă cu alți Liber-Vânători de Resurse. O echipă poate avea între 1 și 6 persoane.

3. Înscrii echipa la secțiunea „Înotători” și rezervi un culoar pe care veți înota în ziua galei Swimathon, pentru realitatea pe care vreți s-o construiți în Iași.

4. Când înscrii echipa, stabiliți ce resurse veți aduna pentru realitatea pe care vreți s-o creați.

  • Dacă echipa ta e formată din prieteni, atunci vă angajați să aduceți cel puțin 2000 de lei pentru implementarea proiectului pe care-l susțineți.
  • Dacă echipa ta e formată din colegi de muncă, atunci vă angajați să aduceți cel puțin 3000 de lei pentru implementarea proiectului pe care-l susțineți.
  • La aceeași realitate poate participa o singură echipă de prieteni și oricâte echipe formate din colegi de muncă

 

5. Până la gala Swimathon, faci fundraising alături de liber-vânătorii de resurse din echipă. Veți aduna fondurile de care proiectul are nevoie ca să devină realitate.

 

Strategie pentru Liber-Culegătorii de Resurse:

1. Alegi un Cuceritor, după planul lui de-a schimba Iașul. Un plan bun trebuie transformat în realitate.

2. Te înscrii ca Ambasador pentru planul cu care rezonezi. Duci vorba mai departe și până în ziua galei Swimathon, faci fundraising și aduni resurse pentru implementarea proiectului pe care-l susții.

 

Liber-Vânători de Resurse, culoarele sunt numărate! Grăbiți-vă să vă rezervați unul, ca să începeți campaniile de îmbogățire a realității ieșene!

aminare

 

La a 5-a ediție Swimathon ne lăsăm purtați de val. Prelungim înscrierile cu 5 zile și 5 nopți, pentru proiecte fabuloase. Până luni, 18 aprilie, înscrie proiectul cu care vei cuceri Iașul.

În măsura în care în seara de luni vor mai rămâne culoare libere, vom decide împreună dacă le deblocăm pentru proiecte tinere și echipe care în vara asta, încearcă pentru prima dată cu degetul, valurile Swimathon!

Vara asta, e rândul tău să-ți pui planul în aplicare, cu Swimathon Iași.

Vrei să organizezi un concert de jazz. Vrei un spațiu creativ, în care să picteze toți artiștii neînțeleși. Vrei să faci graffiti 3D în parcare.  Sau să văruiești scara blocului și să plantezi panseluțe de-a lungul străzii. Sau ai un plan mai grandios. Vrei să pui pe roate o comunitate care tresare la o pasiune pe care nimeni nu știe c-o împărtășește cu un sfert din oraș, fiindcă nu aveți unde s-o exersați împreună. Vrei să schimbi fața Iașului, măcar în cartierul tău, să ajuți un om care are nevoie de ajutorul nostru ca să treacă peste o cumpănă sau să faci o afacere socială!

Înscrie-ți proiectul la Swimathon Iași 2016 până pe 13 aprilie și începe să faci valuri! Anul trecut, ieșenii au oferit peste 170.000 de lei pentru 22 de proiecte comunitare.  În vara asta, vei aduna resursele de care ai nevoie ca să mergi mai departe și îți vei crea audiențe și susținători care să te însoțească la drum lung!

Vei convinge prieteni și companii să înoate în numele proiectului tău! Ei sunt Liber-Vânători de Resurse, care sunt gata să facă fundraising ca să aibă parte de proiectul tău. Vor să-și îmbogățească realitatea cu experiența pe care promiți să le-o oferi! Te vei înconjura cu Liber-Culegători de Resurse, care nu vor înota pentru tine, dar vor duce vorba mai departe și vor face, la rândul lor, fundraising pentru proiectul tău! De bună-voie și nesiliți de nimeni, sunt ieșeni liberi care creează realitatea pe care și-o doresc. Fă casă bună cu ei! Fii Cuceritor și înscrie-ți proiectul la Swimathon Iași 2016 până pe 13 aprilie

 

More Articles...

Page 4 of 7


Warning: Illegal string offset 'active' in /home/r46536fund/public_html/swimathon/old/templates/swim_iasi/html/pagination.php on line 92
4