Lucrurile se mişcă.
Dacă faci valuri

 

Pe 2 iulie, la Ștrandul Municipal Iași

De 5 ani, proiectele tale trec la următorul nivel, prin cel mai mare eveniment de fundraising prin înot, din România. Liber-vânători și liber-culegători de resurse fac casă bună cu visătorii. Când se declanșează valul Swimathon, se deschide Iașul. A avea înseamnă a dărui, iar ieșenii dăruiesc ca să aibă experiența pe care le-o promite proiectul tău.

Faci mai mult decât să strângi fonduri pentru ideea ta. Îți transformi cunoștințele în prieteni și necunoscuții, în susținători. Ieși în largul Iașului și cucerește-l cu proiectul tău!

Fii Cuceritor, Liber-Vânător sau Liber-Culegător de resurse și fă să se întâmple în Iași exact ceea ce îți dorești! Vara asta, nimic nu-i mai cuceritor decât să participi la Swimathon.

Numār culoare 60 Culoare rāmase libere 2
00
zile
00
ore
00
minute
00
secunde
  

ÎNSCRIE UN PROIECT

Fii Cuceritorul Iașului!

 

ÎNOATĂ

Fii Liber-Vânător de resurse și înoată pentru victoriile din vara asta!

 

SUSȚINE

Fii Rezervor de Resurse și oferă-ți realitatea de care vrei să ai parte în Iași!

 

 

Sâmbătă, ieșenii și-au găsit puterea în proiectele pentru care au înotat. Aici sunt cei mai buni îmblânzitori de valuri, oră de oră:

Cele mai puternice voci, care ne-au făcut sâmbătă, să fim în vervă și ne-au aprins conștiința:

La Swimathon, timpul curge diferit. Se măsoară în recorduri de generozitate. Oră de oră, timpul împlinește câte un proiect, în funcție de echipele de Liber-Vânători de Resurse.

More Articles...

Page 1 of 7


Warning: Illegal string offset 'active' in /home/r46536fund/public_html/swimathon/old/templates/swim_iasi/html/pagination.php on line 92
Start
Prev
1