Înscriere susţinător

Bună și felicitări!
Ești pe cale de a da forță valului Swimathon și a contribui la reușita echipei de înotători și proiectului pe care îl susții!
Datele de contact vor fi folosite de Fundația Comunitară Iași pentru a îți oferi informații despre impactul donației tale la Swimathon și vor fi transmise în același scop către ONG-ul/ Grupul de inițiativă pe care îl susții.
Datele NU vor fi transmise unei alte părți decât cu acordul tău;
• Pentru a valida angajamentul tău de plată, trebuie să completezi toate câmpurile din acest formular:

Vei fi redirectionat catre sistemul de plata ales.

Cont RO14RNCB0178127673670001, deschis la BCR Sucursala Al. I. Cuza, Iași – cu mențiunea echipei sau proiectului susținut.
        Cod fiscal : 30253005.

Plata În numerar, se poate efectua la sediul Fundației Comunitare Iași sau în cadrul evenimentului.

legătură eu plătesc

Prin completarea prezentului formular, sunt de acord sa se retina 10% din suma cu care sustin inotatorul/ organizatia, pentru acoperirea costurile operationale. Fundaţia Comunitară Iaşi este înregistrată la Autoritatea Naţională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal cu nr. 25716 în baza Legii 677/2001.
        Suma Donata
        Nume
        Prenume
        Tara